Nye Kurs Fra Uke 13

 Kurs og Påmelding 

Vi tilbyr primært yogaundervisning igjennom yogakurs, for å utnytte gruppeeffekten og skape mest mulig kontinuitet. Dette for å sikre deg best mulig utvikling.  Nedenfor finner du oversikt over våre yogaklasser. 
Slik melder du deg på:
Vipps - Betal - Søk opp: asana.no - og kjøp ønsket kurs  ..og vipps er du påmeldt!
(Vipps salgsrapport = deltakerliste)

Finner du ikke klassen du ønsker i Vipps butikken? Da kan kurset være fullt, eller gratis for medlemmer av Fokus Trening. Ta i så fall kontakt, så ser vi hva vi kan få til? 

 Vi vil gjerne hjelpe deg på veien mot Yoga! Ta kontakt på: post@asana.no

❈ Sommer Yoga 

(Sommeren 2020, meld interesse!)

- Bruk litt av sommeren på deg selv! 

Følg med på FB for dato. På FB kan du søke på asana.no eller Asana4U.
Trolig blir det flere korte, selvstendige kurs. Du som er på ferie eller gjennomreisende er også velkommen på Yoga!

Sted: Fokus trening Bredsand i Rygge/Moss

Iyengar yoga. Vi starter grunnleggende. Undervisningen tilpasses klassens sammensetting.

Yoga er utrolig fin komplettering til andre treningsformer. Kanskje ønsker du bare å prøve yoga. Du trenger ikke være myk. Yoga for alle. De siste 10 min får du en velfortjent avspenning. 

Deltakelse skjer på eget ansvar, da bare du kan kjenne etter i din egen kropp. Men klassene tilrettelegges etter beste evne. Har du aktive skader, så avklar med lege/behandler, og ta kontakt i forkant.

Betaling:
Vi tar vipps. «Betal». Søk: asana.no. Ønsket kurs finner du i vår vipps-butikk.

Er du allerede elev hos Asana Yoga, og har klasser du ikke har fått deltatt på, er du velkommen til å ta igjen klasser på dette kurset.
Ta kontakt ved spørsmål.

Velkommen på yoga i sommer!

 MandagsYoga

Vi er en helt vanlig gjeng kvinner og menn, som som ønsker å ta vare på egen kropp og helse. Noen ønsker å forbedre egne prestasjoner, andre søker styrke og fleksibilitet? Noen kan ha et stressfylt arbeide, og kjenne behovet for egentid og behovet for å ta vare på kroppen. 

Alle instruksjoner gis, og tilpasses til behovet i hver enkelt klasse. Klassene er bygget opp med utgangspunkt i gjennomtenkte Iyengar yoga sekvenser, og innholdet varierer igjennom måneden, med DEG i tankene! Den siste uken i måneden undervises det ofte i pranayama, pust og restorativ yoga. Klassen har vanligvis medium intensitet, og avsluttes ofte med avspenning

Du trenger ikke være myk! Det er noe av det vi hjelper deg med. Det finnes mange tilpasninger i Iyengar Yoga, og mye utstyr vi kan bruke. Selv et atlet kan trenge hjelpemidler for å hente ut mest mulig av stillingene. Dette er nettopp en av særtrekkene ved Iyengar Yoga.

Du kan regne med å bli litt svett på klassen, også litt støl, spesielt de første gangene, men forhåpentligvis på en god måte. 

Har du underliggende tilstander som prolapser, høyt blodtrykk, hjerteproblemer, operasjoner, osv, så understrekes at deltakelse alltid skjer på eget ansvar og at instruktør skal konsulteres.

Velkommen på Mandags Yoga!

❈ Yoga4Men

Vi er helt vanlige menn, som tar ansvar for egen kropp og helse. Kanskje har du drevet med idrett, eller styrketrening, og er blitt bevisst på balansen og forbedringene du kan oppnå med yoga. Kanskje har du et stressfylt arbeide, og kjenner at du trenger noe komplimenterende.

Noen av deltakerne har gjort yoga en stund. Det er like vel ikke et krav at du har gjort yoga, hvis du ellers er i normalt god form, ellers er det en fordel at du har gjort yoga Grunnkurs først. 

Alle instruksjoner gis. Klassene er bygget opp med utgangspunkt i gjennomtenkte Iyengar yoga sekvenser, og varierer innhold igjennom måneden. Er du stiv, eller har utfordringer, så fortvil ikke. Det finnes mange tilpasninger, og mye utstyr vi kan bruke for å hjelpe deg å hente mest mulig ut av stilingene like vel.

Yoga for menn, med en mannlig sertifisert instruktør er ganske unikt. Jeg gleder meg til å ha deg på time.

Velkommen på Yoga For Men!

 

MorgenYoga 

(Planlagt 2. halvår 2020)

Ønsker du å ta føringen på dagen, og gi deg selv en god start. Kanskje er det bare på morgenen du har mulighet til å prioritere deg selv? Eller kanskje du bare har lyst å prøve ut morgenyoga?

Klassene er bygget opp med utgangspunkt i gjennomtenkte Iyengar yoga sekvenser, og varierer innhold igjennom måneden.

Velkommen på Yoga


Påmelding til Kurs! 

Du finner du nye kurs for på melding inne i vippsbutikken. Kjøp=påmeldt! Enkelt og greit

(Vipps salgsrapport = deltakerliste)

For priser og betaling, ser vår Vippsbutikk:

"Betal", og søk opp "Asana.no" 

Alle yogaklasser deltas på eget ansvar.
Mye blir lagt til rette, men ingen andre enn du, kan kjenne i din kropp. Yoga skal aldri være vondt på en "uhensiktsmessig" måte, og dette vil aldri være intensjonen. Det kan strekke litt, eller kanskje krampe litt i uvante posisjoner, men det skal f.eks aldri være stikkende, brennende, ilende, eller intense smerter. Det er viktig at DU kjenner etter under veis, og tilpasser intensitet til din kropp. Yoga handler ikke om konkurranse, være flink, eller å prestere noe i det ytre. Vi har alle våre individuelle grenser. Yoga handler mye om veien vi går sammen, tilstedeværende bevegelse, flytte grenser og å utvikling menneskets fantastiske nervesystem.

Velkommen på Yoga!