Våre klasser

Vi tilbyr primært undervisning igjennom yogakurs, for å skape mest mulig kontinuitet, og sikre deg best mulig utvikling.  Nedenfor finner du oversikt over våre yogaklasser. 
Gå ikke glipp av noe, meld deg på et av våre kurs nå! Slik gjør du:
Vipps - Kjøp&Betal - asana.no - og kjøp ønsket kurs > Du er påmeldt

Finner du ikke klassen du ønsker i Vipps butikken? Da kan klassen være full. Kanskje passer en anne klasse?, eller ta kontakt for å høre om plass eller neste kurs. Vi hjelpe deg gjerne! Bare ta kontakt: post@asana.no

 MandagsYoga

Vi er en helt vanlig gjeng kvinner og menn, som tar ansvar for egen kropp og helse. Kanskje har du drevet med idrett, eller styrketrening, og er blitt bevisst på balansen og forbedringene du kan oppnå med yoga. Kanskje har du et stressfylt arbeide, og kjenner at du trenger noe komplimenterende. Eller kanskje er du bare interessert i å ta vare på egen helse.

Klassen er åpen for alle. Noen av deltakerne kan ha gjort yoga en stund. Det er like vel ikke et krav at du har gjort yoga, hvis du ellers er i normalt god form. Yoga handler mye om raffinering av ditt nervesystem, og regelmessig yoga er viktigere enn grad av avansement. 

Alle instruksjoner gis, og tilpasses til behovet i hver enkelt klasse. Klassene er bygget opp med utgangspunkt i gjennomtenkte Iyengar yoga sekvenser, og varierer innhold igjennom måneden. 

Er du stiv, eller har utfordringer, så fortvil ikke. Det finnes mange tilpasninger, og mye utstyr vi kan bruke, for å hjelpe deg å hente ut mest mulig av stillingene. Dette er nettopp en av særtrekkene ved Iyengar Yoga.

Du kan regne med å bli litt svett på klassen, også litt støl, spesielt de første gangene, men forhåpentlig vis på en god måte. Undervisningen varierer en del igjennom måneden, og siste uken i måneden undervises det ofte i pranayama, pust og restorativ yoga. Klassen avsluttes også vanligvis med avspenning. 

Velkommen på Mandags Yoga!

❈ Yoga4Men

Vi er helt vanlige menn, som tar ansvar for egen kropp og helse. Kanskje har du drevet med idrett, eller styrketrening, og er blitt bevisst på balansen og forbedringene du kan oppnå med yoga. Kanskje har du et stressfylt arbeide, og kjenner at du trenger noe komplimenterende.

Noen av deltakerne har gjort yoga en stund. Det er like vel ikke et krav at du har gjort yoga, hvis du ellers er i normalt god form, ellers er det en fordel at du har gjort yoga Grunnkurs først. 

Alle instruksjoner gis. Klassene er bygget opp med utgangspunkt i gjennomtenkte Iyengar yoga sekvenser, og varierer innhold igjennom måneden. Er du stiv, eller har utfordringer, så fortvil ikke. Det finnes mange tilpasninger, og mye utstyr vi kan bruke for å hjelpe deg å hente mest mulig ut av stilingene like vel.

Yoga for menn, med en mannlig sertifisert instruktør er ganske unikt. Jeg gleder meg til å ha deg på time.

Velkommen på Yoga For Men!

 

MorgenYoga (Planlagt fra januar 2020)

Ønsker du å ta føringen på dagen, og gi deg selv en god start. Kanskje er det bare på morgenen du har mulighet til å prioritere deg selv? Eller kanskje du bare har lyst å prøve ut morgenyoga?

Klassene er bygget opp med utgangspunkt i gjennomtenkte Iyengar yoga sekvenser, og varierer innhold igjennom måneden.

Velkommen på Yoga

❈ Sommer Yoga (planlagt sommeren 2020)

- Bruk litt av sommeren på deg selv! 

Følg med på FB for dato, du finner oss på asana.no på fb, eller Asana4U
Trolig blir det flere korte, selvstendige kurs, så har du noen dager i bygda, er du velkommen på Yoga!

Sted: Fokus trening Bredsand i Rygge/Moss

Iyengar yoga. Vi starter grunnleggende. Undervisningen tilpasses klassens sammensetting.


Yoga er utrolig fin komplettering til andre treningsformer. Kanskje ønsker du bare å prøve yoga. Du trenger ikke være myk. Yoga for alle. Siste 10 min får du en velfortjent avspenning. 


Deltakelse skjer på eget ansvar, da bare du kan kjenne etter i din egen kropp. Men klassene tilrettelegges etter beste evne. Har du aktive skader, så avklar med lege/behandler, og ta kontakt i forkant.


Betaling:
Vi tar vipps. «Kjøp og betal». Søk: asana.no. Ønsket kurs finner du i vår vipps-butikk.


Er du allerede elev hos asana.no, og har klasser du ikke har fått deltatt på, er du velkommen til å ta igjen klasser på dette kurset.
Ta kontakt ved spørsmål.


Velkommen på yoga i sommer!


Alle yogaklasser deltas på eget ansvar.
Mye blir lagt til rette, men ingen andre enn du, kan kjenne på det du kjenner i din kropp. Yoga skal aldri være vondt på en "uhensiktsmessig" måte. Det kan strekke litt, eller kanskje krampe litt i uvante posisjoner, men det skal f.eks aldri være stikkende, brennende, ilende, eller intense smerter. Det er viktig at DU kjenner etter under veis, og tilpasser intensitet til din kropp. Yoga handler ikke om konkurranse, eller å nå noe i det ytre, selv om sidemannen klarer det. Yoga handler mer om veien vi går, på en tilstedeværende måte, og en utvikling av menneskets nervesystem. 

For kursdatoer se facebook https://nb-no.facebook.com/asana4u/

For priser og betaling, ser vår Vippsbutikk:
"Kjøp og Betal", og søk opp Asana.no


(Vipps salgsrapport og evt liste over "faste elever" benyttes som deltakerliste)