Våre klasser

Vi tilbyr primært undervisning igjennom yogakurs, for å skape mest mulig kontinuitet, og sikre deg best mulig utvikling.  Nedenfor finner du oversikt over våre yogaklasser. 
Gå ikke glipp av noe, meld deg på et av våre kurs nå! Slik gjør du:
Vipps - Kjøp&Betal - asana.no - og kjøp ønsket kurs

Finner du ikke klassen du ønsker i Vipps butikken? Da kan klassen være full. Kanskje passer en anne klasse?, eller ta kontakt for å høre om plass eller neste kurs. Vi hjelpe deg gjerne! Bare ta kontakt: post@asana.no

Yoga Grunnkurs -(starter ved nok interesserte)

Krever ingen forkunnskaper. Varighet normalt 4 uker. Grunnleggende yogaøvelser, god balanse mellom styrke og fleksibilitet. Bli kjent med egen kropp, og start reisen med å gjenvinne balanse og «space" i egen kropp. Klassen er litt fysisk, det kan hende du blir litt svett og det forekommer at elever kan bli litt støle de første gangene, men vanligvis på en god måte.

Klassene oppleves like vel «avstressende» og avsluttes med Savasana, ofte en guidet avspenning og pust. Det gis detaljerte instruksjoner, så det forventes ingen grunnkunnskaper. Du har «normal» helse, og antagelig potensiale for ytterligere forbedring. Det er ikke noe problem om du er stiv, eller har noe konkret du vil forbedre, det er noe av det vi jobber med. Ofte med gode resultater! Har du gjort litt yoga tidligere, er det likevel godt mulig du vil oppdage en ny detaljrikdom, selv på et av våre yoga grunnkurs. Det handler uansett om raffinering av ditt nervesystem, og regelmessig yoga er viktigere enn grad av avansement.

Fullføring av yoga grunnkurs gir deg mulighet til å delta på Iyengar yoga kurs på nivå 1 (1-2) på alle de internasjonale Iyengar yoga sentrene over hele verden. (Oslo, Gøteborg, København, Køln, NewYork, UK, Sydney, Hawaii, etc).


Interessert? Ta kontakt!

Velkommen på Yoga Grunnkurs!

 MandagsYoga

Vi er en helt vanlig gjeng kvinner og menn, som tar ansvar for egen kropp og helse. Kanskje har du drevet med idrett, eller styrketrening, og er blitt bevisst på balansen og forbedringene du kan oppnå med yoga. Kanskje har du et stressfylt arbeide, og kjenner at du trenger noe komplimenterende. Eller kanskje er du bare interessert i å ta vare på egen helse.

Klassen er åpen for alle. Noen av deltakerne kan ha gjort yoga en stund. Det er like vel ikke et krav at du har gjort yoga, hvis du ellers er i normalt god form. Yoga handler mye om raffinering av ditt nervesystem, og regelmessig yoga er viktigere enn grad av avansement. 

Alle instruksjoner gis, og tilpasses til behovet i hver enkelt klasse. Klassene er bygget opp med utgangspunkt i gjennomtenkte Iyengar yoga sekvenser, og varierer innhold igjennom måneden. 

Er du stiv, eller har utfordringer, så fortvil ikke. Det finnes mange tilpasninger, og mye utstyr vi kan bruke, for å hjelpe deg å hente ut mest mulig av stillingene. Dette er nettopp en av særtrekkene ved Iyengar Yoga.

 Du kan regne med å bli litt svett på klassen, også litt støl, spesielt de første gangene, men forhåpentlig vis på en god måte. Klassen avsluttes som regel med avspenning. 

Velkommen på Mandags Yoga!

 

MorgenYoga

Ønsker du å ta føringen på dagen, og gi deg selv en god start. Kanskje er det bare på morgenen du har mulighet til å prioritere deg selv? Eller kanskje du bare har lyst å prøve ut morgenyoga?

Klassene er bygget opp med utgangspunkt i gjennomtenkte Iyengar yoga sekvenser, og varierer innhold igjennom måneden.

Velkommen på Yoga

❈ Yoga4Men

Vi er helt vanlige menn, som tar ansvar for egen kropp og helse. Kanskje har du drevet med idrett, eller styrketrening, og er blitt bevisst på balansen og forbedringene du kan oppnå med yoga. Kanskje har du et stressfylt arbeide, og kjenner at du trenger noe komplimenterende.

Noen av deltakerne har gjort yoga en stund. Det er like vel ikke et krav at du har gjort yoga, hvis du ellers er i normalt god form, ellers er det en fordel at du har gjort yoga Grunnkurs først. 

Alle instruksjoner gis. Klassene er bygget opp med utgangspunkt i gjennomtenkte Iyengar yoga sekvenser, og varierer innhold igjennom måneden. Er du stiv, eller har utfordringer, så fortvil ikke. Det finnes mange tilpasninger, og mye utstyr vi kan bruke for å hjelpe deg å hente mest mulig ut av stilingene like vel.

Yoga for menn, med en mannlig sertifisert instruktør er ganske unikt. Jeg gleder meg til å ha deg på time.

Velkommen på Yoga For Men!


Alle yogaklasser deltas på eget ansvar.
Mye blir lagt til rette, men ingen andre enn du, kan kjenne på det du kjenner i din kropp. Yoga skal aldri være vondt på en "uhensiktsmessig" måte. Det kan strekke litt, eller kanskje krampe litt i uvante posisjoner, men det skal f.eks aldri være stikkende, brennende, ilende, eller intense smerter. Det er viktig at DU kjenner etter under veis, og tilpasser intensitet til din kropp. Yoga handler ikke om konkurranse, eller å nå noe i det ytre, selv om sidemannen klarer det. Yoga handler mer om veien vi går, på en tilstedeværende måte, og en utvikling av menneskets nervesystem. 

For kursdatoer se facebook https://nb-no.facebook.com/asana4u/

For priser og betaling, ser vår Vippsbutikk:
"Kjøp og Betal", og søk opp Asana.no


(Vipps salgsrapport og evt liste over "faste elever" benyttes som deltakerliste)