Om asana.no

Asana.no er Iyengar Yoga Studioet i Moss og Omegn, og er samlokalisert med Fokus Trening i Tørkoppveien 6 på Bredsand.  Inngang under glassbroen mellom byggene. 
Samme inngang som Fokus Trening og cafe: Blings&Boller, så her er mye godt samlet på ett sted.

Se også kurs, under fanen «Classes»

Trond Henrik driver yogastudioet, og elsker å undervise yoga. Trond Henrik er gift, har to barn, og er utdannet ingeniør. Yogaundervisningen er en del av hans egen utvikling som yogi, og han vil gjerne bidra til, at yoga kan bli en del av din hverdag også. 

Trond Henrik startet med yoga i 2009, og har en 3-årig Internasjonalt anerkjent Iyengar-sertifisering fra 2012-2015.

Fra 2014 til 2016 underviste han ved Oslo Iyengar Yoga Senter på Majorstua. I 2015 dro han med familien på en jordomreise, for blant annet å jobbe med "Health & Nutrition" og undervise Iyengar Yoga for Project Abroad på Fiji. Det var et mål på reisen, å møte internasjonale Iyengar Yoga lærere, som selv var blitt undervist og sertifisert av BKS Iyengar. Forskjellige elever har ofte fått med seg litt forskjellige "skatter", avhengig av hvor de selv har vært i sin utvikling. Senere i 2015 reiste Trond til Pune, India, hvor han blant annet besøkte (RIMYI) Iynegar Yoga Instituttet, samt tilbrakte noen uker med autentisk ayurvedisk behandling komplettert med Iyengar yoga. Trond Henrik reiser årlig på Iyengar yoga samlinger/workshop rundt om i verden.

I 2018 underviste han Iyengar yoga ved Det Gule Huset i Moss, før han kom til Fokus Trening i oktober 2018.

Trond Henrik vet at hvis du praktiserer regelmessig yoga, vil du kunne oppleve mer "plass" i egen kropp, samt bedre balanse mellom styrke og fleksibilitet. Regelmessig yoga utvikler nervesystemet vårt, og yoga medfører ofte lavere stressnivå, bedre balanse i eget liv, og større sannsynlighet for at du frigjør ditt iboende potensial. Dette synes han er veldig motiverende.

På veien inn i de forskjellige stillingene, gir han tydelige instruksjoner, og mange blir overrasket over detaljrikdommen som kan ligge i selv tradisjonelle, "enkle" øvelser. Opplever du at din kropp er "litt annerledes", og det er ting du ikke får til så bra, kan det hende at Trond Henrik kan undervise alternatvie metoder, gjerne igjennom bruk av nødvendige hjelpemidler, slik at du får mest mulig effekt av yogastillingene, og samtidig rom for å kjenne på egne grenser.

Trond Henrik gleder seg til å dele av sitt "yogaunivers", og til å ha deg som elev. Er du interessert, så meld deg på et kurs, så går vi veien videre sammen.

Følg oss gjerne på FaceBook også: https://nb-no.facebook.com/asana4u/
E-post: post@asana.no